Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaardens Heste

- Når dyrevelfærd er højt prioriteret -

Ryttergaarden har 32 heste og ponyer af forskellige racer og størrelser. De lever under ekstremt gode og rolige forhold, der tilgodeser deres naturlige adfærd, rytme og levevis.

Alle hestene går på store døgnfolde med læskure, skyggepladser og fri adgang til kvalitetsstråfoder. De fodres med organiske vitaminer, urter og mineraler. De går i flokke, der socialt og fodermæssigt passer sammen, og deres hove beskæres efter naturlig hovplejeteknik. De går uden sko, hvilket optimerer deres blodomløb og velbefindende.

Hestene hviler i sig selv og lever et liv i fuld overensstemmelse med deres naturlige behov og instinkter. De er derfor særdeles velegnede som mentorer og læremestre for mennesker i proces.

Ryttergaarden fungerer som et sanctuary og rescuecenter og tilbyder de heste, vi har fået i vores varetægt, et blivende hjem. Vi har mange ældre heste, der har "udtjent deres værnepligt" andre steder, før de af forskellige årsager er havnet under vores vinger. Vi har heste, som andre mennesker af forskellige årsager har været nød til at skille sig af med og heste, der fx ikke tåler græs og derfor skal behandles fodermæssigt med stor omhu og forsigtighed.

Det er en daglig, stor og inderlig glæde for os at se hestene trives, stråle af livsglæde og hjælpe dem, når der er udfordringer og forhold, der skal justeres i deres liv. Det er en evig, foranderlig og lærerig proces, der kræver viden, tid, udholdenhed, og uendelige mængder af tålmodighed og råstyrke.

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE