Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

Særlig Sensitiv

På vores retræter skaber vi sammen med hestene et rum, hvor det at være særlig sensitiv er en naturlig og essentiel tilgang til livet.

I en verden med tonsvis af indtryk og fuld fart på, kan man som særlig sensitiv hurtigt blive tappet for energi og overstimuleret. Det kan ofte resultere i, at vi trækker os fra sociale arrangementer eller andre sociale sammenhænge.

Det kan også være lydene omkring os, vi er følsomme overfor, lugte, stemninger eller nogle bestemte energier, altså alt det som sanseapparatet kan opsnappe.

Det er vigtigt at kende til sine egne signaler i kroppen, inden vi bliver overstimulerede, udmattede eller drænede og finde årsagen til, hvad som skaber ubalancen.

Vi arbejder på retræterne med at sanse og mærke os frem til hvad, som giver os glæde og energi, og bevidstgøre det, som ikke gavner eller giver os glæde. Vi har fokus på livsstil, kost, omgivelser og vaner.

Vi mener ikke, at særlig sensitive er “særlige” eller har særlige behov. Vi har dog erfaret at samfundet ikke altid har indrettet og tilpasset sig efter, at der er mennesker, som har et følsomt sanseapparat, og som kræver mere mildhed, omtanke og respekt.

Vi mener, det er en stor, medfødt gave, særlig sensitive mennesker har fået med, og at denne gave gerne må blomstre og komme til udtryk.

Vi deler og bevidstgør det, at være særlig sensitiv, og sammen finder vi redskaber til at stå stærkere i at være ekstra følsomme og påvirkelige mennesker.

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE