Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

Workshops for Virksomheder

- Input til hjertet, ikke blot til hjernen -

Compassionate Leadership og Compassionate Communication er kernen i vores workshops for virksomheder. Vi finder ind til kernen af en sund og bæredygtig arbejdskultur og sætter fokus på et autentisk og omsorgfuldt arbejdsmiljø, hvor alle bliver set og mødt.

Vi afholder kompetenceudviklende kurser, workshops og supervision inden for selvledelse og forandringsledelse, konfliktløsning og konflikthåndtering, teambuilding og kommunikation, personlig udvikling og selvforståelse samt stresshåndtering og stressforebyggelse.

Vores omdrejningspunkt er nærvær og kommunikation med heste, hvilket du kan læse mere om her: Nærvær med heste. Vi henvender os til alle, der har lyst til at arbejde med egen udvikling.

Vores workshops handler bl.a. om at finde ind til kernen af sig selv og handle derudfra. Vi arbejder med at skabe kongruens mellem intention, attitude, kropssprog og handling.

Gennem nærvær med heste kan du lære at slippe hæmmende mønstre og overbevisninger - og dermed fremstå mere autentisk og blive i stand til at handle ud fra dit inderste og din intuition. Hestene mærker tydeligt, om vi er kongruente eller ej. De mærker og reagerer på om det, vi siger, er det samme som det, vi udstråler - om der er sammenhæng mellem vores krop, tanker, følelser og handlinger.

Gennem øvelserne og arbejdet med dig selv og hestene vil du kunne opleve, hvordan du kan blive bedre til at yde og bidrage med en positiv indsats til dit arbejde og dem omkring dig uden selv at miste din energi.

Du vil kunne opleve, hvordan du kan kommunikere tydeligere og udtrykke dig nonverbalt, så andre forstår dig bedre, og du forstår dem.

Virksomheder og organisationer bliver stadig mere og mere bevidste om værdierne i at investere i bæredygtighed, udvikling af hele mennesker og ikke mindst compassion-basseret ledelse og kommunikation. At lade mennesker finde ind til kernen af sig selv, udløser adgang til deres fulde potentiale og skaber både strålende mennesker og strålende virksomheder med uanede muligheder.

Her er nogle af de værdier, vi ønsker at bidrage med, med vores workshops:

- at øge det enkelte menneskes selvindsigt og udvikle autenticitet og kongruens

- at udvikle personligt lederskab og selvledelse med compassion

- at give redskaber til at finde ind til og handle ud fra kernen af os selv

- at styrke den mellemmenneskelige kommunikation og bidrage til kommunikation med compassion

- at bidrage til en øget forståelse af mønstre, reaktioner og handlemåder, såvel egne som andres

- at skabe rum for tilstedeværelse i nuet, rummelighed, anerkendelse og mildhed

- at videreudvikle sunde og bæredygtige mennesker og relationer

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE