Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

Hvorfor Heste?

-Med heste tilstede sættes der turbo på tilstanden -

Bevidst nærvær

At være bevidst tilstede i nuet er et afgørende udgangspunkt for ledelse og kommunikation med compassion. Heste er, som du kan læse mere om under menuen "Nærvær med heste", eksperter på området. At være sammen med disse væsener, der i så høj grad mestrer tilstedeværelsens kunst, er ikke blot inspirerende, udviklende og afsmittende. Det udfordrer også i høj grad vores egen evne til at være lige der - her og nu - med alt, hvad vi har. Med hestene bliver det tydeligt at mærke, når vi er der og ikke mindst, når vi ikke er der - i det bevidste nu.

Forståelse

Når vi kan se, mærke og reagere på hinanden og de signaler vi udsender, kan vi undgå meget stress, konflikter og misforståelser. Det kræver dels, at vi selv er tydelige og i stand til at udtrykke os fra hjertet og være i kongruens, ellers bliver vi svære at læse. Dels kræver det, at vi virkelig lytter og er åbne overfor den, det eller dem, vi står overfor. At forstå, se og anderkende os selv og hinanden for dem, vi reelt er, er noget vi kan træne og udvikle sammen med hestene. I nærværet med dem kan vi blive skarpere og mere opmærksomme på både vores egne signaler og andres.

Empati

Sammen med hestene og naturen har vi skabt et rum, hvor du kan øve dig i at åbne dig for hestene og naturen. Du kan øve dig i at tage hestene og naturen "ind under huden", lade dem røre dig, bevæge dig og mærke dig. Det er en hård fin balance, at stå der i det åbne rum, uden at du mister dig selv, uden overvældelse og samtidig uden, at du er nød til at lukke af for dig selv, følelser og omverdenen. Denne fine balance kan trænes gennem nærvær med hestene, og her kan du lege med balancen og finjusteringen.

At bidrage

Vi reflekterer og omsætter løbende læringen med hestene til det, du står i eller kommer fra derhjemme eller på arbejdsfronten. Vi har derfor tilknyttet et team af professionelle coaches, der hjælper dig med at omsætte dine indsigter med hestene, så det bliver til brugbare, konkrete værktøjer. Vores højeste mål er, at indsigter og læring med hestene kan medvirke og bidrage til en reel forskel på et højere plan.

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE