Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

Ledelse med Compassion

- Styrk dit personlige lederskab -

Du inviteres med på en dybere rejse ind i dit indre lederskab, ind bag lagene, helt ind i hjertekuglen. Der møder hestene dig, intenst, råt og kærligt.

Med afsæt i de relationer og sansninger, du oplever i din kommunikation med hestene, dykker vi ned i dine overbevisninger, handlemåder og mønstre (styrkende som hæmmende).

Hestene bidrager altid med det, som ligger ligefor, det som trænger til at komme frem i lyset, hvad enten vi vil det eller ej, Det er blot op til os at ville høre og se det.

Hvis du er klar til at åbne op for dig selv, vise dit ærlige og autentiske jeg og modtage hestenes budskaber gennem jeres nærvær og kommunikation, kan hestene være dine absolut bedste coaches til selvudvikling og ledelse med Compassion.

Varighed: 1-3 dage

Workshoppen udbydes dels som en selvstændig workshop, dels som et led i andre workshops eller kurser, hvor der i forvejen arbejdes med lederskab og selvledelse.

Stemningsbilleder fra Workshops

Arbejdet med hestene kan relateres og omsættes direkte til mellemmenneskelige, kommunikative sammenhænge. Kommunikationsøvelserne med hestene giver dig mulighed for at opdage og udforske dit lederskab.

Det er i anerkendelsen af hesten, som den er, at magien opstår

Tid til refleksion og eftertanke

Nærvær, nærhed og tid skaber grobund for en dybere relation

Når du leder og guider fra hjertet, føler hesten sig tryg og vil dig

Taknemmelighed, kærlighed og rummelighed

Med mildhed, følsomhed og empati opstår den gode kontakt

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE