Ryttergaarden

Kontakt os

Ryttergaarden

Kontakt os

"Lad din mad være din medicin, og din medicin være din mad"

Hippokrates (460-370 f.v.t.)

Kosten som healing

Som en del af dit retræteophold, kan du få vejledning i, hvordan din kost kan støtte dig i din proces, både i dagene her og i lige så høj grad efterfølgende derhjemme. Det gælder såvel psykiske som fysiske udfordringer, eller som almen støtte til et sundt liv med longevity.

Vi er alle eksponerede for mange forskellige sundhedsskadelige stoffer i vores hverdag lige fra kemiske stoffer, pesticidrester og tungmetaller til diverse vira og strålingsbelastning. Selvom eksponeringen til en hvis grad er uundgåelig i vores moderne samfund, er der alligevel ting, du selv kan gøre, for at styrke dit immunsystem, nervesystem, din fordøjelse, dine knogler, din psykiske tilstand og meget mere.

Hvis du ønsker det, kan du få vejledning i, hvordan din kost kan støtte netop dig og dine behov. Vi er alle forskellige og kommer med mange forskellige ting i rygsækken både psykisk og fysisk.

Vi gennemgår hvad lettere udrensende og støttende kost er, og introducerer, hvis det ønskes, de forskellige grøntsager og frugters støttende og gavnlige virkninger og effekter på krop og psyke.

Vi introducerer den healende effekt i vilde fødevarer, urter, frugt og grøntsager.

Vi snakker om smagsløg, spisevaner og om at tænke måltider anderledes og ud af boksen.

Typisk serverer vi masser af frisk frugt og grønt, lækre salater, glutenfrit brød, diverse grøntsagsfrikadeller, glutenfrie og naturligt søde kager, Dahl, supper, chili sin carne og mange forskellige gryderetter.

Du kan spise efter Den Medicinske Seers anbefalinger, mens du er her, hvis det ønskes.

Vi serverer enkel og velsmagende mad, der er lettere udrensende og plantebasseret, Vi laver mad fra bunden, med friske økologiske råvarer og uden tilsætningsstoffer og kunstige smagsgivere. Det meste af vores frugt og grønt kommer fra egen have og omkringliggende økologiske gårde. Vi bestræber os efter så bæredygtige principper som overhovedet muligt.

Ryttergaarden Retreat

v/Susanne Berg

Sletterhøjvej 9

Nakke

4500 Nykøbing Sj

tlf: +45 30 25 96 01

Email: ryttergaarden@horsemanshipcenter.dk

facebook -- instagram

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE